Skip to content
Menu
Slide
Centrum Bijzondere Tandheelkunde
Rijnmond

Parkinson mondzorg

Marjolein van Stiphout is als tandarts van CBT Rijnmond aangesloten bij ParkinsonNet. Dit is een netwerk van regionale zorgverleners gespecialiseerd in de ziekte van Parkinson en parkinsonisme.  Vanaf 2022 zijn er ook tandartsen aangesloten bij ParkinsonNet.

U komt in aanmerking voor behandeling bij CBT Rijnmond als de behandeling bij uw eigen tandarts niet meer mogelijk is door de ziekte van Parkinson of parkinsonisme. Voor behandeling bij ons heeft u een verwijsbrief van uw eigen tandarts of arts nodig.

Neem gerust contact met ons op, als u nog vragen heeft. Meer informatie over ParkinsonNet is te vinden op www.parkinsonnet.nl.

In dit artikel leest uw meer over de mondzorg bij Parkinson.

tandarts Parkinson

Let op

U kunt onze praktijk alleen bezoeken als u een verwijzing heeft van uw tandarts, huisarts of een medisch specialist.

Stappenplan

Zo verloopt een behandeltraject bij CBT Rijnmond:

  • U krijgt een verwijzing van uw tandarts, huisarts of een medisch specialist.

Nog vragen

Belangrijke zaken

– We stellen bij CBT Rijnmond in samenspraak met u een zorg- en behandelplan op.  Hierbij komen ook de tarieven en zo mogelijk het afhandelen van de kosten via uw zorgverzekeraar aan de orde.

– Als de afspraken over de behandeling met u naar tevredenheid zijn afgestemd, dienen we een aanvraag in voor een machtiging bij uw zorgverzekeraar. Als deze machtiging binnen is, kan er een eerste behandelafspraak worden gemaakt.

– Het is ons streven dat elke patiënt zoveel mogelijk steeds door dezelfde behandelaar wordt gezien. Soms lukt dit door omstandigheden niet. In dat geval wordt uw behandeling met zorg en aandacht overgedragen aan een collega.

– Zijn er veranderingen in uw gezondheid of gebruikt u andere medicijnen? Geef dit dan voor de behandeling aan ons door. Laat het ons ook zo spoedig mogelijk weten als er wijzigingen zijn in uw woonadres of verzekering.

Onze locaties

ASVZ locatie Merwebolder Touwbaan 1 3363 WB Sliedrecht

Merwebolder

ASVZ locatie Merwebolder
Touwbaan 1 3363 WB Sliedrecht

Lingebolder

ASVZ locatie Lingebolder
Kon. Emmalaan 84 4141 EE Leerdam

Wielewaal

ASVZ locatie Wielewaal
Aarnoudstraat 59 3084 PA Rotterdam

Mondzorg op maat

CBT Rijnmond is er voor mensen die niet terechtkunnen in een reguliere praktijk voor tandheelkunde. In het bijzonder richten wij ons op:

– mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking

– mensen met gedragsproblemen

– mensen met medisch-tandheelkundige problemen

– mensen met complexe tandheelkundig-technische problemen