Skip to content
Menu
Slide
Centrum Bijzondere Tandheelkunde
Rijnmond

Werken bij CBT Rijnmond

Werken in onze praktijk voor bijzondere tandheelkunde is meer dan het uitvoeren van het vak dat je hebt geleerd. Het vereist specialistische kennis, inlevingsvermogen, mensenkennis en hier en daar een creatieve oplossing om mensen met bijzondere behoeften de juiste zorg te geven. Dat maakt het werk soms lastig, maar tegelijkertijd ook enorm mooi!

In onze praktijk werken ongeveer 65 professionals in verschillende disciplines. Onze tandartsen, mondhygiënisten, psychologen, anesthesiologen, assistenten en baliemedewerkers steken regelmatig de koppen bij elkaar om samen de beste mondzorg te garanderen voor de patiënt. Dat gaat in een open en informele sfeer.

Spreekt deze manier van werken je aan? Neem dan contact met ons op en wie weet is er een goede match.

Meteen solliciteren

Lijkt het je interessant om te werken in onze praktijk? Aarzel dan niet en vul het formulier in. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek onderzoeken we verder of CBT Rijnmond voor jou een geschikte werkplek is.

Waarom CBT Rijnmond?

Het bieden van tandheelkundige zorg aan mensen die niet terechtkunnen bij een reguliere tandarts vraagt extra aandacht en zorg. En dat is nou precies wat de medewerkers van CBT Rijnmond bindt. Samen gaan we voor een grote, gezonde glimlach op het gezicht van de patiënt.

Voor dit werk moet je beschikken over goede sociale en communicatieve vaardigheden en goed kunnen omgaan met collega’s. We werken in kleine teams en iedereen heeft een dienstverband van minimaal 0,4 fte. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.
Bij- en nascholing staan hoog in het vaandel bij onze praktijk. Een aantal keer per jaar wordt er een klinische avond georganiseerd.

Opleidingen

CBT Rijnmond deelt haar kennis en kunde op het gebied van bijzondere tandheelkunde graag met collega’s. Tandartsen die zich willen bekwamen in specialistische zorg kunnen daarvoor bij ons terecht. Onze opleidingen sluiten aan bij de differentiatie-opleidingen van de vereniging tot Bevordering der Tandheelkundige Gezondheidszorg van Gehandicapten (VBTGG), de Nederlandse Vereniging voor Kindertandheelkunde (NVvK) en de Nederlandse Vereniging voor Gnathologie en Prothetische Tandheelkunde (NVGPT).

Kies bijvoorbeeld voor deze opleiding:

  • Tandarts angstbegeleiding
  • Tandarts gehandicaptenzorg
  • Kindertandarts (pedodontoloog)
  • Tandarts MFP (deze wordt aangeboden in samenwerking met het Erasmus MC)

 Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op:

 

Tel: 010 70 39 700

Stage bij CBT Rijnmond

Als tandarts, mondhygiënist of tandartsassistent in opleiding kun je bij ons een tijdje meedraaien op de werkvloer. Er is geen betere manier om te ontdekken of de bijzondere tandheelkunde jouw toekomstige werkveld is!